Hevosurheilukauppa
Huipputarjous

Hevosurheilu digi kestotilaus 1 kk

Hinta 10,90 9,91 / kk

Tuotenro.: 79

TARJOUS ensimmäinen kuukausi 4,90 €! Alennus näkyy kassalla.

Hu digi tarjous 1 kk 4,90 €

Tilaa Hevosurheilun digitilaus!

Hevosurheilun digitilaus sisältää kaikki digitaaliset sisällöt, verkkosivujen jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, näköislehden keskiviikkoisin, Hevosurheilun lehtiarkiston, hevosalan mielenkiintoiset podcastit sekä verkkojuttujen kuuntelumahdollisuuden. Uutiset toimitetaan uunituoreina joka päivä ja pysyt aina ajan tasalla!

Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä.

Kestotilaajana saat maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston vuodesta 1924 alkaen. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa ja monipuolisella hakumahdollisuudella, voit hakea arkistosta juttuja esim. lempihevosestasi. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.

Digitilausta luet Hevosurheilu-tunnuksella, joka koostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta, joka määritellään tilauksen rekisteröitymisvaiheessa. Jos sinulla ei ole tunnusta, luo omasi tilauksen teon yhteydessä.

Tilaus on jatkuva tilaus ja jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihinnalla 10,90 €/kk. Maksu veloitetaan automaattisesti luottokortilla kuukausittain. Tarjous on uusille tilaajille ja edun voi hyödyntää vain yhden kerran. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Hevosurheilu digi kestotilaus 1 kk ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään