Hevosurheilukauppa

Hevosurheilu-lehti

Hinta 39,90 36,27 - 152,00 138,18/ kpl

Määrä:

Yhteensä:

Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville.

Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Lehdessä on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilun ratsastustilaajia palvelevat runsaat ja monipuoliset sivut, jotka keskittyvät ratsastusuutisiin, puheenaiheisiin ja lähikuviin. Neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä.

Hevosurheilulehti on perustettu vuonna 1924. Hevosurheilu kertoo lähes 100 vuoden kokemuksella monipuolisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt.

Keskiviikkoisin kotiin kannettava painettu lehti laajentaa, tarkentaa ja taustoittaa sähköisten kanavien sisällöt ammattimaisesti ja syvällisesti. Hevosurheilun verkkopalvelu elää ajan hermolla tuoden artikkelit, uutiset ja näkökulmat nopeasti lukijoiden ulottuville. Tilaukseen kuuluu myös näköislehti ja alkuvuodesta 2022 maksulliseksi muuttuva verkon uutispalvelu.

Kestotilaajille tarjoamme maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston monipuolisine hakumahdollisuuksineen. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa vuodesta 1924 alkaen. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.

Lehtiarkistoa ja näköislehteä pääset lukemaan asiakas- sekä postinumerollasi.

Hevosurheilu-lehti ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään