Hevosurheilukauppa

Hevosurheilu-lehti

Hinta 29,00 26,36 - 152,00 138,18/ kpl

Määrä:

Yhteensä:

Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville.

Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Lehdessä on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilu kertoo lähes 100 vuoden kokemuksella monipuolisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt.

Kotiin kannettava painettu lehti laajentaa, tarkentaa ja taustoittaa sähköisten kanavien sisällöt ammattimaisesti ja syvällisesti. Hevosurheilun verkkopalvelu elää ajan hermolla tuoden artikkelit, uutiset ja näkökulmat nopeasti lukijoiden ulottuville. Tilaukseen kuuluu myös näköislehti ja alkuvuodesta 2022 maksulliseksi muuttuva verkon uutispalvelu. Hevosurheilu-lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

Kestotilaajille tarjoamme maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston monipuolisine hakumahdollisuuksineen. Arkisto sisältää noin 125 000 sivua luettavaa vuodesta 1924 alkaen. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.

Kuten verkkopalvelu myös arkisto lanseerataan alkuvuodesta 2022.

Hevosurheilu-lehti ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään