Hevosurheilukauppa
Uutuus

JOMPPE Ravilegendan elämä ja elämän hevoset

Hinta 39,90 36,27 / kpl

Määrä:

Yhteensä:

JOMPPE
Ravilegendan elämä ja elämän hevoset

Jorma Kontio on Pohjoismaiden menestyksekkäin raviohjastaja lähes 12 000 voitollaan. Hänet on palkittu useammin urheilulajinsa vuoden parhaana kuin kukaan muu mistään lajista. Hänet on nimetty Mika Häkkisen, Teemu Selänteen ja Aki Riihilahden seurana Suomen urheilun lähettilääksi.

Suomalaisesta raviurheilusta on mahdotonta puhua, ilman että puhuu myös Jorma Kontiosta. Ilman häntä se olisi hyvin toisenlainen. Tässä elämäkerrassa hän kertoo matkansa varrella kohtaamistaan hevosista ja ihmisistä, mutta ääneen pääsevät myös he, joita hän on koskettanut niin ammatissaan kuin sen ulkopuolella.

Kirjan sivuilla voidaan lukea paljon Jorma Kontion hienoista ohjastuksista suurkilpailuissa. Raviohjastajan työ ei kuitenkaan ole silkkaa voittojuhlaa upeiden huippuhevosten kanssa. Ei edes lajinsa suurimman kiintotähden. Se on yhtä lailla arki-iltoja kyvyiltään arkisempien hevosten rattailla – ja on lopulta sitä jopa huomattavasti enemmän.

Hevosurheilun toimittaja ja tietokirjailija Harri Lind on koonnut kirjaksi Jorma Kontion pitkän ja menestyksekkään raviurheilijan uran vaiheet. Miten oululaisesta hevosista innostuneesta pikkupojasta tuli maailmankuulu ohjastaja.

Elämäkertaprojekti julkistettiin elokuussa Jompen 70-vuotispäivän yhteydessä ja kirja ilmestyy vihdoin Finlandia-raveissa 4.-5.5.2024.

Kirjoittaja Harri Lind
Kustantaja Suomen Hevosurheilulehti Oy
Ilmestyy 5/2024
Sidottu, 304 sivua
1. painos

JOMPPE Ravilegendan elämä ja elämän hevoset ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään