Hevosurheilukauppa
Uutuus

Maailman parhaat Kuninkuusravit

Hinta 48,90 44,45 / kpl

Ennakkomyynti!
Ilmestyy 7/2024. Toimitus alkaen viikko 30.

Määrä:

Yhteensä:

Maailman parhaat Kuninkuusravit

Yhdelle se on suomenhevonen. Toiselle parhaiden valjakoiden kamppailu kilpailun päättävällä maratonmatkalla. Kolmas nauttii ravikansan yhteisestä tapahtumasta, siitä viikonlopusta, kun kokoonnutaan taas Kuninkuusraveihin.

Tämä kirja kokoaa yhteen suomenhevosen ikonisen juhlan sata ensimmäistä vuotta keskittyen kilpailuun kokonaisvaltaisena ilmiönä, jota moni pitää maailman parhaana. Kirja sukeltaa syvälle lukuisten Kuninkuusravien sankareiden, eli hevosten sekä niiden taustalla olevien ihmisten tarinoihin. Lisäksi se kokoaa yhteen kattavan tietopaketin kilpailun eri vaiheista ja merkityksestä suomalaiselle hevostaloudelle. Kirjasta ei ole jätetty pois sääntömuutoksista seuranneita pisteenlaskuhaasteita, eikä tapahtuman ympärillä kuhisevaa ravipolitiikkaa, joka sekin kytkeytyy olennaisesti osaksi ilmiötä. Kirja kertoo myös, että kuninkuuskisa on ainakin kerran voitettu käsi murtuneena ohjastaen, mitä kävi Hippoksen janoisille miehille Kaustisella 1985, ja kuka uuden ajan presidenteistämme on ollut hevoshenkisin.

Tapahtuman vakiokävijöillä on tietenkin myös omat suosikkinsa Kuninkuusravien joukossa. Ne maailman parhaat Kuninkuusravit, joita muistellaan vuosittain, kun ravikansa kokoontuu jälleen kesän lopulla tuon vuoden järjestäjäraviradalle ja aloittaa nykyään kolmipäiväisen ravifestarin ja urheilujuhlan. Kirjan tulospaketista löytyvät tulostiedot ja tilastot kaikista järjestetyistä Kuninkuusraveista.

Jokaisesta myydystä kirjasta Suomen Hippos ry ja Suomen Hevosurheilulehti Oy lahjoittavat viisi euroa raviurheilun nuorisotoiminnan ja poniraviurheilun kehittämiseen.

Kirjoittaja Ville Toivonen
Kustantaja Suomen Hevosurheilulehti Oy
Tilaaja Suomen Hippos ry
Ilmestyy 7/2024, 1. painos
264 sivua

ISBN 978-952-69533-5-9

Maailman parhaat Kuninkuusravit ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään