Hevosurheilukauppa

Hevosurheilu näköislehti

Hinta 13,90 12,64 - 91,00 82,73/ kpl

Määrä:

Yhteensä:

Lue Hevosurheilu-lehti digitaalisena näköislehtenä!

Hevosurheilu keskiviikkona
Kaksi kertaa viikossa ilmestyvä Hevosurheilu on loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville.

Kotiin kannettava painettu lehti laajentaa, tarkentaa ja taustoittaa sähköisten kanavien sisällöt ammattimaisesti ja syvällisesti. Hevosurheilun verkkolehti elää ajan hermolla tuoden artikkelit, uutiset ja näkökulmat nopeasti lukijoiden ulottuville.

Keskiviikon Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikonlopun tärkeimmistä raveista. Lehdessä on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilu lähes 100 vuoden kokemuksella, kertoo monipuolisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt.

Hevosurheilu perjantaina
Perjantain Hevosurheilussa uutisten ja puheenaiheiden lisäksi lähikuvia sekä raviurheilun että ratsastuksen maailmasta ja ilmiöistä, niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Perjantain lehti kertoo viikonlopun huippuravien ennakkotunnelmat, viime vihjeet T76-kierrokselle ja kattava tietopaketti seuraavan viikon T65-kierrokselle sekä muiden ravien lähtölistat.

Hevosurheilun ratsastustilaajia palvelevaa sisältöä on lisätty: uutiset, puheenaiheet, lähikuvat ja neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä.

Näköislehden kirjautumiseen tarvitset asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Asiakasnumero lähetetään tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen saman (ennen klo 13 tehdyissä tilauksissa) tai seuraavan arkipäivän aikana.

Lue näköislehti täältä.

Hevosurheilu näköislehti ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään