Hevosurheilukauppa
Huipputarjous

Hevosurheilu Ratsastus digi kestotilaus 1 kk

Hinta 7,90 7,18 / kk

Tuotenro.: 76

TARJOUS ensimmäinen kuukausi 3,90 €! Alennus näkyy kassalla. Tarjous on voimassa 31.7.2024 asti.

Ratsastus tarjous 1 kk 3,90 €

Tilaa Hevosurheilun RATSASTUS digitilaus!

Hevosurheilun ratsastuksessa tapahtuu. Joka hetki. Lue sinäkin.

Hevosurheilun Ratsastuksessa seurataan ratsujen ja ratsastajien elämää meillä ja maailmalla, kansainvälisellä ripauksella. Ratsukon polku kulkee varsan syntymästä oppimisen ja treenaamisen kautta osaamiseen. Matkan varrella kasvatetaan, hoidetaan, kengitetään ja lääkitään. Kaikki tämä vaatii taitoa, tietoa ja näkemystä. Tästä kaikesta me raportoimme sinulle tuttuun tapaan, mutta tästedes aiempaa nopeammin verkossa. Sanoin ja kuvin. Luotettavasti, sopivasti ja mukaansatempaavasti. Sadan vuoden aikana kertyneellä ammattitaidolla.

Ratsastuksen digitilaajana saat kaikki ratsastuksen jutut digitaalisena, verkkosivujen jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, Hevosurheilun lehtiarkiston, mielenkiintoiset podcastit sekä verkkojuttujen kuuntelumahdollisuuden.

Kestotilaajana saat maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston vuodesta 1924 alkaen. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa ja monipuolisella hakumahdollisuudella, voit hakea arkistosta juttuja esim. lempihevosestasi. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.

Digitilausta luet Hevosurheilu-tunnuksella, joka koostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta, joka määritellään tilauksen rekisteröitymisvaiheessa. Jos sinulla ei ole tunnusta, luo omasi tilauksen teon yhteydessä.

Tilaus on jatkuva tilaus ja jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihinnalla 7,90 €/kk. Maksu veloitetaan automaattisesti luottokortilla kuukausittain. Tarjous on uusille tilaajille ja edun voi hyödyntää vain yhden kerran. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Hevosurheilu Ratsastus digi kestotilaus 1 kk ei ole vielä saanut yhtään arvostelua

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu sisään